Toiduainete õpetus
Toiduainete käitlemisele esitatavad nõuded
Toiduainete säilitamine
Toorainete ladustamine ja nõuded säilitamisele / toidukaupade hoiunõuded, realiseerimisajad
Toiduainete pakendid ja märgistus
Suurköökides kasutatavate toiduainete grupid
Teraviljatooted
Köögi- ja puuviljad, marjad
Köögiviljad
Mugulköögiviljad
Juurköögiviljad
Lehtköögiviljad
Leht- ja peasalatid
Õisikköögiviljad
Viliköögiviljad
Sibulköögiviljad
Kaunköögiviljad
Varsköögiviljad
Ürdid
Õppeülesanne 8
Õppeülesanne 9
Puuviljad
Marjad
Seened
Piim ja piimatooted
Kanamunad
Lihad ja lihatooted
Kalad ja kalatooted
Rasvad
Magusained
Kordamisküsimused
Köögiviljad
« Eelmine
|
Järgmine »