Köögiplaneerimise põhimõtted

Köögi heal planeerimisel on mitmeid tähtsaid põhjuseid. Kas oleks kujutletav toitlustusettevõtte, mille tootmisruumides oleks toiduhügieeninõuete järgimine ja ristsaastumise vältimine võimalik ainult liigse töö arvelt? Kas oleks kujutletav suurköök, kus töötervishoiu ja tööohutuse nõuded oleksid täitmata, kus töötajad end töö käigus pidevalt ohtu seadvad?

Köögiplaneerimise põhimõtetest saab põhjalikuma ülevaate järgmiste materjalide abil. Klõpsa lingile ning tutvu sisuga! 

Toitlustusettevõtte tootmisruumide planeerimise lähtekohad
Köögitüübid
Seadmete paigutusmudelid
Erinevate töölõikude planeerimine toitlustusettevõttes
Hea töölaua mõõdud
Suurköökide sisseseade
Suurköögi seadmete valiku põhimõtted
Suurköögi energia
Suurköögi ventilatsioon