Köögiseadmete õpetus
Eesmärk:
Õppija kirjeldab suurköökide tootmisruumide planeerimise põhimõtteid, loetleb ja iseloomustab suurköökide väiketöövahendeid ning seadmeid, nende kasutamist, igapäevast hooldamist ja ohutusnõudeid
Õppija kirjeldab suurköökide tootmisruumide planeerimise põhimõtteid, loetleb ja iseloomustab suurköökide väiketöövahendeid ning seadmeid, nende kasutamist, igapäevast hooldamist ja ohutusnõudeid
Selle teema käsitlemise eelduseks on Toiduvalmistamine suurköögis õpikust peatükk 5. Suurköögis kasutatavad seadmed ja töövahendid läbi töötamine.
Alapeatükid:
1. Köögiplaneerimise põhimõtted
2. Materjalidest tulenev hooldamine ja puhastamine
3. Suurköögis kasutatavad töövahendid
4. Köögiseadmete ohutusest
5. Ettevalmistusseadmed
6. Kuumtöötlusseadmed
7. Külmsäilitusseadmed
8. Väljastusseadmed
9. Kohviaparaadid ja veekeetjad
10. Nõudepesuseadmed
11. Nõudepesu korraldamine
12. GastroNorm nõud