Kordamisküsimused

1. Nimetage erinevaid materjale, millest valmistatakse suurköögi väiketöövahendeid ning seadmete detaile!

2. Iseloomustage eelmise küsimuse vastuses loetletud materjale vastavalt puhastamis- ja pesemiskindlusele ning nende materjalide füüsikalistele omadustele.

3. Miks ei soovitata suurköökides kasutada alumiiniumist keedupotte?

4. Milline suurköögi väiketöövahendite ja seadmete valmistamisel kasutatav materjal on kõige vastupidavam?

5. Silikoonist valmistatud väiketöövahendid leiavad suurköökides järjest enam kasutust - millised on kasutamisjuhised silikoonist väiketöövahenditele?

6. Loetle erinevaid väiketöövahendeid, mis on mõeldud lõikamiseks!

7. Loetle erinevaid väiketöövahendeid, mida kasutatakse toiduainetele kuju andmiseks!

8. Loetle erinevaid väiketöövahendeid, mida kasutatakse valmis roogade portsjoneerimiseks ja serveerimiseks!

9. Nimetage erinevaid eeltöötlusseadmeid!

10. Milliste eeltöötlusseadmete puhul tuleb hügieenile kõrgendatud tähelepanu pöörata? Miks?

11. Nimetage erinevaid kuumtöötlusseadmeid!

12. Millised on ohutusnõuded hakklihamasina kasutamisel?

13. Milliste kuumtöötlusseadmetega on võimalik pruunistada nt lihatooteid?

14. Millised on ohutusnõuded fritüüri kasutamisel?

15. Milliste kuumtöötlusseadmetega on võimalik toiduaineid erinevate keetmisvõtetega keeta?

16. Millised on ohutusnõuded kombiahju kasutamisel?

17. Nimetage erinevaid säilitusseadmeid! Nimetage erinevaid väljastusseadmeid!

18. Mis eesmärk on väljastusseadmetel valmistoitude serveerimisel?

19. Millised on suurköögis nõudepesu erinevad etapid?

20. Millest sõltub suurköögi nõude hügieeniline ja efektiivne pesemine?

21. Mis on GN-nõud?