Kruubid, tangud, mannad
KRUUBID, TANGUD, MANNA |
Kasutamine suurköögis |
Nisumanna
|
Pudrud, supid, klimbid, vormide ülepuistamiseks |
Odrakruup
|
Pudrud, salatid, supid, vormiroad, mulgi kapsas jt köögiviljahautised, panni- ja pajatoidud, |
Odratang
|
Pudrud, supid, vormiroad, panni- ja pajatoidud |
Tatar
|
Pudrud, lisandid, hautatud toidud |
Hirss
|
Pudrud, vormitoidud, küpsetised (pirukad), lisandid |
Maisimanna ehk polenta
|
Pudrud, supid lisandid |
Erinevad riisisordid
|
Keedetud riis jt lisandid, salatid, supid, pudrud, magustoidud, täidised, risotod jt riisitoidud |
Lisaks eelnevatele kasutatakse suurköökides toitude valmistamisel toitude kiudainesisalduse tõstmiseks ka kliisid.
KLIID |
Erinevate toitude kiudainesisalduse tõstmiseks |