Kruubid, tangud, mannad


 

 

KRUUBID, TANGUD, MANNA

Kasutamine suurköögis

Nisumanna

Pudrud, supid, klimbid, vormide ülepuistamiseks

Odrakruup

 

Pudrud, salatid, supid, vormiroad, mulgi kapsas

jt köögiviljahautised, panni- ja pajatoidud,

Odratang

Pudrud, supid, vormiroad, panni- ja pajatoidud

Tatar

Pudrud, lisandid, hautatud toidud

Hirss

Pudrud, vormitoidud, küpsetised (pirukad), lisandid

Maisimanna ehk polenta

Pudrud, supid lisandid

Erinevad riisisordid

 

Keedetud riis jt lisandid, salatid, supid, pudrud, magustoidud, täidised, risotod jt riisitoidud

 

Lisaks eelnevatele kasutatakse suurköökides toitude valmistamisel toitude kiudainesisalduse tõstmiseks ka kliisid.

 

KLIID

Erinevate toitude kiudainesisalduse tõstmiseks