Köögiseadmete õpetus
Köögiplaneerimise põhimõtted
Materjalidest tulenev hooldamine ja puhastamine
Suurköögis kasutatavad töövahendid
Köögiseadmete ohutusest
Köögiviljalõikurid
Viilutusmasinad
Hakklihamasinad
Keedukapid
Ahjud ja kombiahjud
Fritüürid
Praepannid
Pliidid
Mikrolaineahjud
Ettevalmistusseadmed
Kuumtöötlusseadmed
Külmsäilitusseadmed
Väljastusseadmed
Kohviaparaadid ja veekeetjad
Nõudepesuseadmed
Nõudepesu korraldamine
GastroNorm nõud
Kordamisküsimused
Õppeülesanne 1
Õppeülesanne 2
Õppeülesanne 3
Õppeülesanne 4
Ahjud ja kombiahjud
Ahjud tuleb paigutada selliselt, et nende täitmiskõrgus ei põhjustaks seljapingeid
Kasutage togisid, millede ratastel on lukustusvõimalus
Ukse avades soovitatakse seista kombiahju ukse taga, et väljuv kuum õhk või aur avajat ei kõrvetaks
« Eelmine
|
Järgmine »