Teepuru kvaliteediklassid
Tänapäeval jagatakse teepuru kvalteediklassi järgi nelja suuremasse rühma:
1. aste - Leaf - terve lehe teed ehk lehtteed;
2. aste - Broken - murtud lehe teed;
3. aste - Fannings - väike teepuru viimasest sõelumisest;
4. aste - Dust - allesjäänud tolm;
Igas klassis on oma alajaotused ja kolm numbrilist astet.
Tee valikul tuleks meeles pidada, et mida rohkematest tähtedest koosneb teepakil olev lühend, seda kvaliteetsem ja hinnatum on tee.
TP, Tippy Golden - kuldsete pungadega tee, pungad kaetud udusulgedega, mis seovad endaga teelehtedest väljunud magusa suhkru
F, Flowery - õide puhkemas õrnad leheosad
F, Finest - parim
O,Orange - viitab Hollandi kuninglikule kvaliteedile, mitte värvile ja maitsele
P, Pekoe - teepuru sees on kolmas leht
SF, Special Finest - eriti valitud ja parimast korjest tee
S, Souchong -suured madalamad lehed, samuti Hiina suitsutee termin
Enamlevinud - FOP, OP, BOP.
Haruldased - FTGFOP, GFBOP.