Kasutatud kirjandus

Fischer, K. Slachttiertransport - Auswirkungen, Schwachstellen, Massnahmen. - Fleischwirtschaft, 1995, 12.

Hammel, M., Blaha, T. Erfassung pathologisch-anatomischer Organbefunde am Schlachthof. - Fleischwirtschaft, 1993, 12.

Hechelmann, H. Schlacht- und Zerlegebereich. Auffindung kritischer Kontrollpunkte. - Fleischwirtschaft, 1995, 3.

Nõukogu Määrus (EÜ) nr 1/2005 22. detsembrist 2004, mis käsitleb loomade kaitset vedamise ja sellega seonduvate toimingute ajal ning millega muudetakse direktiive 64/432/EMÜ ja 93/119/EÜ ning määrust (EÜ) nr 1255/97". http://www.vet.agri.ee/static/body/files/416.l_00320050105et00010044.pdf

Rei, M. Lihatehnoloogia teaduslikud alused. Tartu, 1999.

Rei, M. Tapasaaduste tehnoloogia. Tallinn, 1986.

Soidla, R., Rei, M. Tapaloomade vedu ja algtöötlemine. Tartu, 1998.

 

Kasutatud pilldimaterjali allikad:
  1. http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=IM-PRESS&reference=20090108STO45644&language=ET
  2. http://www.pig333.com/nutrition/pig_article/580/magnesium-in-pig-nutrition
  3. http://www.young-train.net/multimedia/tutorials/muscle_ph/page_12.htm
  4. http://www.pezzaioli.it/en/content/view/24/42/
  5. http://www.travelpod.com/travel-blog-entries/mike.mccluskey/1/1263589177/tpod.html
  6. http://ec.europa.eu/news/agriculture/080919_1_et.htm
  7. http://academicabattoir.org