Kasutatud kirjandus
Fischer, K. Slachttiertransport - Auswirkungen, Schwachstellen, Massnahmen. - Fleischwirtschaft, 1995, 12.
Hammel, M., Blaha, T. Erfassung pathologisch-anatomischer Organbefunde am Schlachthof. - Fleischwirtschaft, 1993, 12.
Hechelmann, H. Schlacht- und Zerlegebereich. Auffindung kritischer Kontrollpunkte. - Fleischwirtschaft, 1995, 3.
Nõukogu Määrus (EÜ) nr 1/2005 22. detsembrist 2004, mis käsitleb loomade kaitset vedamise ja sellega seonduvate toimingute ajal ning millega muudetakse direktiive 64/432/EMÜ ja 93/119/EÜ ning määrust (EÜ) nr 1255/97". http://www.vet.agri.ee/static/body/files/416.l_00320050105et00010044.pdf
Rei, M. Lihatehnoloogia teaduslikud alused. Tartu, 1999.
Rei, M. Tapasaaduste tehnoloogia. Tallinn, 1986.
Soidla, R., Rei, M. Tapaloomade vedu ja algtöötlemine. Tartu, 1998.
Kasutatud pilldimaterjali allikad:
- http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=IM-PRESS&reference=20090108STO45644&language=ET
- http://www.pig333.com/nutrition/pig_article/580/magnesium-in-pig-nutrition
- http://www.young-train.net/multimedia/tutorials/muscle_ph/page_12.htm
- http://www.pezzaioli.it/en/content/view/24/42/
- http://www.travelpod.com/travel-blog-entries/mike.mccluskey/1/1263589177/tpod.html
- http://ec.europa.eu/news/agriculture/080919_1_et.htm
- http://academicabattoir.org