Õppeülesanne 4. Toidu säilitamisnõuded
Õppeülesanne 4a Avage elektroonilisest Riigi Teatajast Põllumajandusministri määrus nr 66 5.augustist 2002 Toidu säilitamisnõuded
Õppeülesanne 4b Tutvuge erinevate toidugruppide üldiste säilitamisnõuetega
Õppeülesanne 4c Eelpool nimetatud määruse Toidu säilitamisnõuded abil leidke alljärgnevatele toiduainetele ja toodetele õiged säilitustingimused:
Märgistage õige vastus
Praetud liha
2...6 kraadi, 24 tundi
| |
2...6 kraadi, 36 tundi
|
Marineeritud lihalõigud
2...6 kraadi, 72 tundi
| |
18...20 kraadi 24 tundi
|
Mulgi kapsad
2...6 kraadi, 36 tundi
| |
2...6 kraadi, 18 tundi
|
Kalasült
-2...2 kraadi, 12 tundi
| |
2...6 kraadi, 24 tundi
|
Köögiviljatoorsalat
2...6 kraadi, 48 tundi
| |
2...6 kraadi, 6 tundi
|
Pirukad
Mitte üle 20 kraadi, 6 tundi
| |
20 kraadi, 24 tundi
|
Segatud salatid
2...6 kraadi, 24 tundi
| |
2...6 kraadi, 6 tundi
|
Kuumana realiseeritavad toidud
Üle 63 kraadi, kuni 2 tundi kuumtöötlemise lõpust
| |
Üle 63 kraadi, kuni 3 tundi kuumtöötlemise lõpust |