Õppeülesanne 4. Toidu säilitamisnõuded

Õppeülesanne 4a Avage elektroonilisest Riigi Teatajast Põllumajandusministri määrus nr 66 5.augustist 2002 Toidu säilitamisnõuded

Õppeülesanne 4b Tutvuge erinevate toidugruppide üldiste säilitamisnõuetega

 

IDevice küsimuse ikoon

Õppeülesanne 4c Eelpool nimetatud määruse Toidu säilitamisnõuded abil leidke alljärgnevatele toiduainetele ja toodetele õiged säilitustingimused:

Märgistage õige vastus

Praetud liha

  
2...6 kraadi, 24 tundi
2...6 kraadi, 36 tundi

Marineeritud lihalõigud
  
2...6 kraadi, 72 tundi
18...20 kraadi 24 tundi

Mulgi kapsad
  
2...6 kraadi, 36 tundi
2...6 kraadi, 18 tundi

Kalasült
  
-2...2 kraadi, 12 tundi
2...6 kraadi, 24 tundi

Köögiviljatoorsalat
  
2...6 kraadi, 48 tundi
2...6 kraadi, 6 tundi

Pirukad
  
Mitte üle 20 kraadi, 6 tundi
20 kraadi, 24 tundi

Segatud salatid
  
2...6 kraadi, 24 tundi
2...6 kraadi, 6 tundi

Kuumana realiseeritavad toidud
  
Üle 63 kraadi, kuni 2 tundi kuumtöötlemise lõpust

Üle 63 kraadi, kuni 3 tundi kuumtöötlemise lõpust