6. Kasutatud materjalid
Õpiobjekti koostamisel kasutatud materjalid:
- Maie Kotkas, Anne Roosipõld ”Restoraniteenindus”, Tallinn 2002
- Sirje Rekkor ”Selvelauad” Tallinn 1998
- Sylvia Meyer, Edy Schmid ”Professional Table Service, Canada 1998
- H.L. Cracknell, G. Nobis Toidud, joogid ja serveerimine TEA 2001
- H. Grüner, R. Metz Der junge Koch Die junge Köchin Phanneberg 1999
- Siegel Lenger Sticler Gutmayer Service Die Grundlagen Trauner Verlag 1999
- M. Caselton Stylish Settings The Art of Creating a Beautiful table Weidenfeld & Nicolson London 1996
- Christian Ferret ” Savoirs et Techniques de Restaurant”, tome 1,2, Paris 1999
Veebilehed:
http://www.gastronomiebedarf-krieger.de/Servietten-falten.html
Litsenseeritud: Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License