6. Kasutatud materjalid

Õpiobjekti koostamisel kasutatud materjalid:

  1. Maie Kotkas, Anne Roosipõld ”Restoraniteenindus”, Tallinn 2002
  2. Sirje Rekkor ”Selvelauad” Tallinn 1998
  3. Sylvia Meyer, Edy Schmid ”Professional Table Service, Canada 1998
  4. H.L. Cracknell, G. Nobis Toidud, joogid ja serveerimine TEA 2001
  5. H. Grüner, R. Metz Der junge Koch Die junge Köchin Phanneberg 1999
  6. Siegel Lenger Sticler Gutmayer  Service Die Grundlagen Trauner Verlag 1999
  7. M. Caselton Stylish Settings The Art of Creating a Beautiful table Weidenfeld & Nicolson London 1996
  8. Christian Ferret ” Savoirs et Techniques de Restaurant”, tome 1,2, Paris 1999

Veebilehed:

http://www.gastronomiebedarf-krieger.de/Servietten-falten.html

www.heres.ee

www.eahlstrom.ee

www.vkhk.ee

Litsenseeritud: Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License